Точно че няма за това казах че стигне ли се до омекване на пружини и тресене - маховик...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скорости-166 ЖТД
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАко са пружините на маховика ще тресе при тръгване- феродовия няма демферни пружининали
За мен ,преди да се сблъскам с тоя проблем ,един съединител е заминал, като почне да буксува. Не мислех ,че притискателния диск може да се скапе така, и то преди другите елементи в тоя възел, че чак да не сменя скоростите ..но затова ,човек се учи докато е живSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеЕ (да чукна на дърво) моята не тресеше или поне, знам ли, не толкова ,че да ми направи впечатление. Дано му няма нищо на маховика ,че е 1000лв.
За мен ,преди да се сблъскам с тоя проблем ,един съединител е заминал, като почне да буксува. Не мислех ,че притискателния диск може да се скапе така, и то преди другите елементи в тоя възел, че чак да не сменя скоростите ..но затова ,човек се учи докато е жив156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМалко над 800 е...и дано да не е той, но като се свали кутията се вижда, какво е!
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеСтига тия в сервиза да ме оставят да гледам и аз ще видя какво е.
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от schoko Покажи съобщениеТоя маховик е непоносимо скъп Чух за вариант заваряване на двете повърхности на маховика една към друга и така се изолират пружините съответно и проблемите с тресенето от тях166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Това със заваряването звучи направо брутално,не вярвам някой да си го причини освен онези от горния пост.Ресурса на този маховик трябва да е много дълъг и да не се скапва лесно.Хенри Форд накарал да разглобят един от двигателите си с много голям пробег и установили ,че коляновия вал е почти непокътнат,всички били любопитни какво ще направи за да се подобрят и другите възли в мотора ,а той просто наредил валът да се прави с по- ниско качество и да се износва заедно с другите части.Та всички компании си правят колите така ,че важните части и агрегати да имат горе-долу еднакъв срок на експлоатация.Всички сте забелязали ,че като се развали едно нещо и после .....Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Айде са да видим дали има някой, който със заварен "демпфер" НЕ е скъсал коленовия вал !?
`Бах ти и олигофрените имало... "майсторчета" евала и праа на такиваAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Да разбирам че няма вариант за някакво отремонтирване а направо смяна Аз лично няма да го сменя но ми е чудно ако някой реши и подхвърли какъв маховик да си вземе темата ще излезе по дълга от тази за съединителитеALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
-
Гледал съм как на един "транспортер" му сложиха обикновен маховик и съответно демпферен феродов диск, ама на наш`те кораби това май няма как да стане. За ремонтиране някъде прочетох, че при здрави пружини могат да ти сменят лагера.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Аз също съм чувал, че при много скъп демпферен маховик, се замества с обикновен такъв от по стар модел, съответно и доста по-евтин, стига да пасне. Възможно ли е и ако да - какви са минусите, последствията?sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Comment
-
С едно приятелче, скоро обсъждахме най-скъпите части и ремонти в колата ми, както и възможните варианти, а за този конкретно - дали няма да има повече вибрации, тресене и т.н. ?sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Comment
-
Първоначално публикувано от vnimavai Покажи съобщениеС едно приятелче, скоро обсъждахме най-скъпите части и ремонти в колата ми, както и възможните варианти, а за този конкретно - дали няма да има повече вибрации, тресене и т.н. ?166, 2.4 JTD'00
Comment
Comment